Входни вратиВ Eurostil.bg ще намерите входни врати, осигуряващи Ви нужното уединени в офиса или дома. Разполагаме както с изцяло метални, така и с изцяло блиндирани входни врати. От първостпенна важност за нас е клиенти ни да са доволни от инвестиция, която са направили. Затова предлагаме само и единствено удовлетворяващи и надеждни потребителските предпочитания входни врати. При нас ще получите освен материален актив, но и желаната сигурност, за спокойствието на Вас и Вашите близки. Вижте нашите предложения за Вас.

Блиндирани врати в магазин EUROSTIL

Блиндираните врати, които предлагаме, са изработени от MDF-фрезовани панели. Дебелината на панелите варира от 8 до 10 мм. Ще откриете врати, чието крило може да е както със 70 мм дебелина, така и с 90 мм. За по-добра изолация, спрямо външни шумове или температурата, вратите имат поставени полистирен или минерална вата.

Касата има фабрично поставено гумено уплътнение. Нашите модели блиндирани врати притежават две независими заключващи системи. Те имат допълнителни пасивни и активни шипове за още по-голяма сигурност. Някои са с допълнителна трета скрита ключалка, а имаме и такива с алармена система, с дистанционни управление. Предлагаме и модели, които притежават бронировки на патрона и вдлъбнати капачки, срещу разбиване. При поръчка в комплекта на всяка блиндирана врата са включени също:

Метални врати на ниски цени

Металните врати, предлагани в магазин EUROSTIL, са подходящи за панелни и нови жилища. Вратите имат покритие, което представлява поставено машинно топлопренесено PVC-фолио. Предлагаме модели, които имат тристранно заключване – в няколко посоки. Това максимална защита на офиса или дома. Вратите се открояват с дизайн с добавени модерни елементи, с дървесни шарки.

Повече информация може да получите в страницата на самите продукти или на място в магазина от нашите консултанти. Предлагаме и монтаж за всички врати.

БЪРЗА ПОРЪЧКА
свържете се с нас бързо и лесно

0898 46 85 62 / Карлово /

0895 65 96 41 / Хисаря /


ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА ЗА КОНТАКТИ