ВЪНШНИ ЩОРИ

Външните щори осигуряват отлична защита на дограмата, предпазват от влиянието на слънце, градушки, вятър. При спуснато положение създават допълнителна въздушна възглавница между стъклото и ламелите, поради което са отличен топло и шумоизолатор на Вашето жилище. Възпрепятстват навлизането на слънчевите лъчи,както и силата на вятъра . Предотвратяват нагряването на помещенията през лятото и резкия спад на температурата през зимата. Те са едно отлично допълнение към топлоизолацията на Вашия дом. Външните щори се вдигат ръчно с въженце или манивела . Манивелата е задължителна при по-големи размери надхвърлящи възможността за вдигането с въженце. По желание може да се постави електродвигател,който да се задвижва с ел. бутон или с дистанционно управление.

ВЪНШНИ ЩОРИ

Външни алуминиеви щори


Изградени са от леко дъгообразно извити алуминиеви ламели, запълнени с полиуретанова пяна . Така те са с по-добра изолация и устойчивост при силен вятър. Естествено водачите, кутията и свързващите елементи са алуминиеви. Тези щори подлежат на значително по-дълга експлоатация и са по-издържливи на атмосферни влияния.

Този артикул, може да бъде поръчан след предварително запитване. При интерес, моля кликнете на бутона по-долу.

ВЪНШНИ ЩОРИ

PVC щори


Външните PVC щори са сравнително по-икономичен,но по-неустойчив вариант от алуминиевите. Състоят от висококачествени PVC ламели, а водачите, кутията и свързващите елементи са алуминиеви за по-голяма здравина. Външните щори допълват прозореца до функционална цялост. Независимо кой вид ще избере клиента,

ще си осигури надеждна слънцезащита

ще направи помещението по-хладно през лятото

ще получи допълнителна топлоизолация през зимата

ще се защити от шум

ще се предпази от любопитни погледи

Този артикул, може да бъде поръчан след предварително запитване. При интерес, моля кликнете на бутона по-долу.

БЪРЗА ПОРЪЧКА
свържете се с нас бързо и лесно

0898 46 85 62 / Карлово /

0895 65 96 41 / Хисаря /


ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА ЗА КОНТАКТИ